THRIVE – dé nieuwe film

THRIVE is een documentaire die wil laten zien welke krachtenvelden er in de wereld spelen en die zich aan ons zicht onttrekken. Toch lijken ze invloed te hebben op bijna elk aspect van ons leven. Helder wordt dat industriën worden beheerst door enkele grote spelers in het veld, die er vooral op gericht lijken te zijn om geld & macht te verwerven. De film start met de ontwikkelingen rond het vinden van milieuvriendelijke energie-oplossingen en de energie-industrie. Ook worden voedsel & farmaceutische industrie en de banken met hun invloed, geld & macht bekeken. THRIVE zoekt naar antwoorden, bewustzijn en moedige strategieën in deze wonderlijke tijd.

Engelstalige versie met Nederlandse voice over (132 min)

Engelstalige versie (132 min)

 

Share

Comments are closed.