Je passie leven – Ebrahim Hemmatnia

Lijkt het je niet heerlijk om je passie te leven? Soms horen we van mensen die dat op een manier doen waarop dat voor anderen duidelijk zichtbaar wordt. En ook als je je passie leeft, zijn er lastige momenten. Ooit stond ik na uren lopen, oververmoeid in enorme steenslag halverwege een grote berg. Geen plek om te rusten en nog honderden meters omhoog te gaan. Ik vroeg mezelf af: doe ik dit vrijwillig? Ook dat moment ging voorbij en werd naadloos gevolgd door adembenemende uitzichten en majestueuze stilte, terwijl de avondzon zijn laatste warmte en licht op de berghelling wierp.

Het kan zijn dat het Ebrahim Hemmatnia, die zijn passie leeft, ook zo vergaat. Hij stelt zich een wereld zonder grenzen voor en gaat in 800 dagen de wereld rond met een bootfiets. De reis start (als er genoeg fondsen zijn) in november 2012. 35.000 km fietsen over water en 15.000 km over land. Ebrahim is bezig met de voorbereidingen van de 2½ jaar durende expeditie. Veel bedrijven sponseren deze tocht, zoals de bootfietsontwerpers, de bouwers en andere  betrokken. Voor de reis zelf ontbreekt nog een deel van het budget. Je kunt jouw naam deze wereldreis mee te laten maken door sponsor te worden voor € 5, € 10, of € 25. Je voor- en achternaam komt dan op de bootfiets “Ad Infinitum”.
Ebrahim steunen met zijn uitzonderlijke expeditie? Sponsor op rek.nr. 0361 72 28 26 t.n.v. stichting WillPowered, Apeldoorn. Vermeld je voor- en achternaam! Ondernemers kunnen voor € 50, € 100 of € 150 een sticker met bedrijfsnaam plaatsen. Zie www.nolimitsonearth.com

Ook een orkest kan zijn passie leven en mensen verrassen. Bijvoobeeld door een flasmob. Blijft als toeschouwer niets anders over dan ervan te genieten.

 

 

Share

Comments are closed.