Attitudinal Healing en opvoeden

Aan ouders/opvoeders/verzorgers van (pleeg)kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Zijn er onder jullie belangstellenden voor een AH-bijeenkomst of een AH-groep over het leven met (pleeg)kinderen? Het kan gaan over opvoeden, jezelf in je rol als ouder/opvoeder/verzorger en alles wat komt kijken bij het groot brengen van kinderen. En in het geval van pleegkinderen ook over de specifieke vragen die dat met zich meebrengt, het contact met de familie van het kind enzovoort. Misschien kunnen we een AH-groep beginnen op één of meer plaatsen of af en toe een grotere AH-bijeenkomst organiseren. Mail of bel me je wensen, vragen en mogelijkheden! Ik verheug me erop andere ouders te ontmoeten die hier mee bezig zijn.

Boukje Grashuis, Amersfoort / e-mail: grasbloem@tele2.nl / tel: 033-4691008

Share

Comments are closed.