Je passie leven / Ricardo Semler

Geïnspireerd door zijn ervaringen in een band besluit Ricardo Semler het bedrijf van zijn vader compleet te herorganiseren. Als mensen geen zin hebben om te komen blijven ze gewoon thuis, ze bepalen zelf wie hun manager wordt en wat ze verdienen. Het idee is een groot succes: de winst verzevenvoudigd en de werknemers zijn gelukkig. Ondanks zijn grote bekendheid in de bedrijfswereld zijn er maar weinig interviews met hem verschenen. Vertrouwen, openheid en liefde zijn begrippen die iedere manager doen huiveren. Toch werd deze Braziliaanse topondernemer er schatrijk mee. Iedereen wil weten welke toverformule hij heeft. Kijk hieronder naar de Tegenlichtdocumentaire ‘De kapitale kracht van geluk’.

En een nog uitgebreider televisie-interview met out-of-the-box-denker Ricardo Semler!
En een interview in het tijdschrift Ode uit 2007.

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.


Share

Comments are closed.