Je passie leven – Niek Zervaas

Niek Zervaas  schreef van mei 2009 tot en met zijn overlijden in augustus 2011 in elke uitgave van het blad een Column. Die ging altijd over Liefde! Een interview met Niek kunt u lezen in …van hart tot hart… nr. 2/2009

Wanneer je naar Niek (1987-2011) kijkt, zie je iemand met een zwaar gehandicapt lichaam. Hij kan niet lopen of praten en heeft overal ondersteuning bij nodig. Niek zegt daar zelf over: ‘Niets is wat het lijkt! Mijn lichaam is beperkt, mijn geest is vrij. Sinds mijn 18de jaar heb ik door Faciliterende Communicatie de mogelijkheid gekregen te communiceren. Zo kan ik mensen laten weten wat een vrije geest ervaart. Ik ben niet gebonden aan tijd en ruimte en leef in de eeuwigheid. Ondanks dat je het niet altijd aan mij ziet versta, zie, hoor en begrijp ik alles.’

Rishi Chamman heef de documentaire ‘Een dansend hart’, over leven en sterven van Niek gemaakt. Deze is uitgezonden in het NCRV-programma Dokument op 18 februari 2013.

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

Share

Comments are closed.