Internationale AH-Conferentie sept 2014

Internationale AH-Conferentie en Préconferentie
16-21 september 2014 te San Francisco
door Els Thissen

 

Jerry & Emilia-IMG_0344-uitsnede-kleinJerry & Els-IMG_0342-uitsnede-kleinHet is altijd weer een verrassing waar we als deelnemers van de Internatio-nale Attitudinal Healing Conferentie terecht komen. Deze keer was dat voor ons (Els Thissen en Emilia van Leent) de Golden Gate Club in San Francisco. Het ligt in het Persidio National Park, vlakbij de Golden Gate Bridge. Die is waarschijnlijk bij veel mensen bekend vanuit menig Amerikaanse film. Overnachten deden we in de Inn at the Persidio, een hotel op loopafstand van de plek waar de conferentie werd gehouden. De locatie was  adembenemend mooi en kon alleen maar bijdragen aan een goede conferentie.
Meer dan 200 mensen uit verschillende landen, uit Japan, Mexico, Dominicaanse Republiek, China, Argentinië, Nederland, Australië, Canada, Hawaï, Costa Rica, Colombia en de VS waren aanwezig en namen deel aan de Internationale AH-Conferentie, ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Attitudinal Healing.

Share

Comments are closed.