Schoensticker vergeving

Over de hele wereld heeft Jerry Jampolsky het gedachtegoed van Attitudinal Healing onderwezen en zijn er mensen geraakt door zijn eenvoudige boodschap dat we altijd kunnen kiezen voor innerlijke vrede. Dat we kunnen vergeven in plaats van veroordelen. En dat we daarmee de meest krachtige invloed kunnen uitoefenen op ons leven die maar denkbaar is.

We kunnen niet vaak genoeg herinnerd worden aan deze kracht in ons. Reminders kunnen daarbij behulpzaam zijn: post-it notes, een pop up in je telefoon, in je agenda, iets aan de muur, een sieraad, een foto.
Op welke manier herinner jij jezelf aan de mindset die nodig is voor de kracht van innerlijke vrede?

De generaal op deze foto heeft stickers in zijn schoenen met daarop in het Engels: ‘Laat elke stap er een van vergeving zijn’. Deze stickers werden jarenlang uitgedeeld bij de internationale trainingen van AH, die deze generaal kennelijk bij Jerry heeft gevolgd. Want ja, overal, ook in het leger, zijn we gebaat bij innerlijke vrede.

Wil jij ook dat elke stap er een van vergeving is? En wil jij daar ook elke dag op deze originele wijze aan worden herinnerd, telkens als je je schoenen aantrekt? Dan is dit je kans!

Print het bestelformulier, vul het daarna in en stuur het op zoals aangegeven om jouw gratis schoenstickers te bestellen.
Share

Comments are closed.