Stel je voor…

Stel je voor…. minder pijnlijk gedoe met jezelf en met anderen. Meer vrede… vreugde…. verbinding ervaren in je leven… Meer innerlijke harmonie…
Heb jij ook wel eens de gedachte: ‘dat móet toch kunnen? Er moet toch een andere manier zijn dan dit?’

Je hebt gelijk.

Hoop je dat dat vanzelf gaat gebeuren? Als je relatieproblemen voorbij zijn? Als jouw gezondheid of als die van je dierbare beter is? Als die buurman of vriend(in) bijdraait in dat conflict? Als je kinderen beter luisteren?

Misschien heb je gelijk.

Het kan zijn dat je dan even innerlijke vrede ervaart. Zo, dat is opgelost. Tót het leven je weer iets nieuws voorschotelt om mee te dealen. En dat gebeurt vaak als het vorige nog niet eens innerlijk is weggeëbd.

Ben je het wachten op de goede omstandigheden zat?

Er is ook een andere weg, die begint met een innerlijke stap. Er hoeft daarvoor niets te veranderen in je leven. Het enige dat daarvoor hoeft te veranderen, is jouw manier van kijken. Naar jezelf, naar anderen en naar de wereld. En dat kan een levensveranderende ervaring zijn!

De 12 principes van Attitudinal Healing zijn een inspirerende en krachtige leidraad die ons telkens opnieuw zachtjes die andere zienswijze wil aanreiken.

Wil jij ook de diepgang en reikwijdte leren kennen van Attitudinal Healing voor jouw leven?
Doe dan mee met de 12-delige online workshop ‘De kracht van het kiezen’!
Deze workshop wordt vanaf 15 september elke veertien dagen op de donderdagochtend aangeboden. Klik hier voor meer informatie.

Welkom en voel je vrij!

🤍 𝕎𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝𝕖𝕟 𝕚𝕟 𝕘𝕖𝕕𝕒𝕔𝕙𝕥𝕖𝕟 𝕙𝕠𝕦𝕕𝕖𝕟 𝕕𝕒𝕥 𝕨𝕖 𝕒𝕝𝕥𝕚𝕛𝕕 𝕖𝕖𝕟 𝕜𝕖𝕦𝕫𝕖 𝕙𝕖𝕓𝕓𝕖𝕟 𝕥𝕦𝕤𝕤𝕖𝕟 𝕧𝕣𝕖𝕕𝕖 𝕖𝕟 𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣𝕝𝕚𝕛𝕜𝕖 𝕤𝕥𝕣𝕚𝕛𝕕, 𝕥𝕦𝕤𝕤𝕖𝕟 𝕝𝕚𝕖𝕗𝕕𝕖 𝕖𝕟 𝕒𝕟𝕘𝕤𝕥
(Richtlijn 10 van AH-groepen)

Share

Comments are closed.