Andere stroming, de zelfde boodschap

De verwondering: Annemiek Schrijver spreekt met met Ashis Mathura

Zo 19 feb 08:30 – Seizoen 2022 Afl. 8 / Van de website van ‘De Verwondering’:
Ashis Mathura was als klein jongetje onder de indruk van zijn grootvader, die als padit (hindoepriester) mensen op kalme wijze bijstond. Al op negenjarige leeftijd besloot Mathura daarom dat hij net zoals zijn opa priester wilde worden. Er begon een intensieve opleiding, waarbij hij iedere dag les kreeg over geschriften, mantra’s en rituelen. In zijn rol als pandit bleek al snel dat mensen het liefst met hem wilden praten over hun levensvragen. Hij ontdekte dat mensen het antwoord op veel vragen vaak al in zich dragen. Hij hoeft hen daar alleen maar aan te herinneren: ‘Eigenlijk help ik mensen niet. Een mens kan alleen zichzelf helpen.’

De moeite waard om te kijken en beluisteren:

https://www.npostart.nl/de-verwondering/19-02-2023/KN_1730626

Share

Comments are closed.