Boek AH & ECIW

Attitudinal Healing en Een Cursus in Wonderen; meer leven met minder moeite

Kies je voor geluk of kies je voor gelijk?

Je ware aard is liefde, innerlijke vrede is de ervaring die daarbij hoort

Attitudinal Healing (AH) geeft handvatten voor het kunnen ervaren van innerlijke vrede, waardoor we beter kunnen omgaan met de tegenslagen in het leven. Een cursus in wonderen (ECIW of De Cursus) is het boek dat eenzelfde doel beoogt: vanuit innerlijke rust soepeler omgaan met de dagelijkse gebeurtenissen. Beide hebben dezelfde krachtige boodschap: genees van alle pijn door te vergeven, kies voor geluk in plaats van gelijk, herken je heelheid en je essentie.

Els Thissen werk al meer dan dertig jaar met zowel de Cursus als Attitudinal Healing. In dit boek laat zij zien hoe wij de lessen van ECIW en AH kunnen gebruiken om onze triggers te temmen en onze egopatronen te doorbreken. Attitudinal Healing kent 12 principes die we onszelf ieder moment van de dag in herinnering kunnen brengen. Ook zijn er 10 richtlijnen voor het werken in groepen. Basale grootheden als oordeelloos luisteren en delen, erop vertrouwen dat iedereen zijn eigen antwoorden kent, vergeven en de onschuld in alle relaties (terug)brengen, komen uitgebreid aan de orde bij de bespreking van de principes van Attitudinal Healing. De vragen, oefeningen, voorbeelden en toelichting op teksten uit ECIW zorgen voor verdieping. Door het gedachtegoed toe te passen leren we contact te maken met een andere attitude van met de dingen omgaan. Die attitude is in liefde en eenheid gegrondvest.

Attitudinal Healing en Een Cursus in Wonderen; meer leven met minder moeite, geschreven door Els Thissen, verschijnt op 1 februari 2022 en kost €22,50 (excl. verzendkosten)

Je kunt het reserveren bij Els Thissen, dan wordt het na 1 februari verzonden, of bij AnkhHermes, of bestellen bij de boekwinkel.

Share