Kennismaken met Attitudinal Healing 4 okt. 2014

Kennismaken met Attitudinal Healing
4 oktober 2014 te Geleen


‘Verander je denken, verander je leven’

Het leven geeft ons allerlei ervaringen en gedachten. Fijne, indrukwekkende, spannende, saaie, vervelende, nare enz. Gedachten en ervaringen die we als fijn ervaren geven ons geen problemen. Die van pijn, verdriet, onmacht en boosheid zijn lastiger om mee om te gaan. De ervaringen die het leven ons geeft kunnen we niet veranderen. Onze gedachten daarover laten zich ook niet zonder meer wegsturen. Denk niet aan 10 witte olifanten, oeps daar zijn ze al. Attitudinal Healing geeft je de mogelijkheid te ervaren dat je anders met je gedachten kunt omgaan.

Met 25 mensen kwamen we bijeen in Geleen om kennis te maken met Attitudinal Healing. Aan de hand van een kaart, die we bij binnenkomst ontvingen, met daarop een principe, maakten we kennis met elkaar en met de principes zelf. De uitleg over de wijze waarop een AH-groep werkt konden we meteen aan den lijve ervaren door de oefeningen die we deden over de verdieping van het begrip van de principes en door te kijken waar ze behulpzaam kunnen zijn in ons eigen leven. Waar we ze kunnen inzetten om werkelijk tot een omslag in waarneming te komen.

‘s Middags stelden facilitators uit de regio zich voor. Verder kregen we informatie over de facilitatortraining in het algemeen en konden we vragen stellen over de Internationale Facilitatortraining die in Mei 2015 in Bethlehem wordt gehouden.
In het najaar van 2015 wordt een facilitatortraining in Geleen gegeven. Data volgen nog.

Share