archief – jaargang 2004 – nummer 2

Jaargang 2004, nummer 2
Voeding en spiritualiteit

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ ‘Liefde, ik stond er met mijn rug naartoe en heb me omgedraaid.’ Een interview met Els Thissen. ‘De ervaring dat je van licht kunt leven, gaf mij een geweldig besef van vrijheid. Geweldig om te zien hoe de dingen kosmisch geregeld zijn.’

+ ‘Jullie moeten je lichamen geleidelijk aan verfijnen.’ Anita Koster beschrijft in dit artikel hoe Eileen Caddy, samen met haar man Peter Caddy, geleid door een innerlijke stem een spiritueel centrum oprichtte in Schotland. U zult voedsel absorberen van de zon en de frisse lucht.Geluk heeft een bijzondere goede uitwerking op planten.

+ Puree met witlof en kaas.
Anja van Aarle is verslaafd aan eten. Niet eetverslaafd, maar gewoon verslaafd aan eten zoals wij allen. Verslaafd zijn aan eten vinden we normaal. Zij stelt er vragen bij.

+ Vegetarisme op mijn levenspad.
Marrigje Dijksma is ergens in haar jeugd van de een op de andere dag vegetariër geworden. Een verhaal over vegetarisme en levenshouding.

+ Spek of sponsjes.
In de column van Annemarie van Unnik vragen haar kinderen zich af of ze spek of sponsjes te eten krijgen.

+ Verder…
Een column van Joke de Ligt waarin ze een koekje van eigen deeg krijgt.
Anja van Aarle hangt op de bank met Byron Katie.
Beppie Cloo komt de klokkenluider van de Heilige Geest tegen tijdens een facilitatorstraining.
‘Met hart en ziel de cursus leven’ en niets hoeven te doen is een ervaring van Hennie van der Feer.
Etty de Graaf stelt zich voor als facilitator.
Annemarie van Unnik en Els Thissen hebben waarschijnlijk weinig geslapen want ze hebben verschillende boeken gelezen en daar recensies over geschreven.
Hans Bremmers laat ons weer lachen door zijn strip.

Share