archief – jaargang 2006 – nummer 4

Jaargang 2006, nummer 4
Voeding voor geest en lichaam

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ Ken de waarheid, leef de waarheid, wordt de waarheid
Het hart is de poort naar de hemel is een interview met Leslie Temple-Thurston en deel I van dit drieluik rond haar, door Els Thissen. Anja van Aarle geeft een impressie van een workshop in Omarm alles wat er is en bespreekt haar boek in De spiralen van het dualisme.

+ Eenduidige voeding
Anja van Aarle spreekt uitgebreid over de effecten van voeding en bespreekt een aantal kookboeken.

+ De principes oefenen
Principe 2 van Attitudinal Healing staat centraal in ‘Gezondheid gaat over liefde’ zijn door Els Thissen.

+ Meditatie
Een meditatie gebaseerd op ‘De verdwijning van het universum van Gary R. Renard.

+ Column
Annemarie van Unnik schrijft over ‘Ik ben niet een lichaam. Toch?’ en de keren dat we daarover in de war kunnen zijn.

+ Kies opnieuw, zelfs als je je niet goed voelt
Zijn we verantwoordelijk voor onze eigen ziekte? is een vraag die vaak aan de orde komt als ons lichamelijk iets treft. Lee Jampolsky spreekt over hoe hij het ervaart met deze vraag geconfronteerd te worden op het moment dat hij zo goed als doof wordt.

+ Facilitators stellen zich voor
Annemarie van Unnik interviewt Eva Hollander in ‘Waarlijk luisteren is mijn grootste uitdaging’. Dat leidt tot een inkijkje in de ervaringen van deze facilitor van een Attitudinal Healinggroep.

+ Boek- & Kaartbesprekingen
‘De helende reis’ van Brandon Bays, ‘Ik heb je liefde nodig, is dat waar?’ Van Byron Katie, ‘Jezus leraar en genezer’ van White Eagle, ‘Maar ik zag jullie’ van Osho, ‘Gelukkig zijn. De monnik als model’ van Hein Stufkens, ‘Anders denken, Anders leven’ van Barbara Berger, ‘Karma & Vrijheid’ van Manuela Oetinger, ‘De boodschap van water van Masaru Emoto, ‘Volmaakt in het Nu’ van Paul Ferrini, ‘De stilte spreekt’, ’50 inspiratiekaarten voor meditatie’ van Eckhart Tolle, ‘Hooggevoeligheid als kracht’ van Marian van den Beuken

Share