archief – jaargang 2007 – nummer 1

Jaargang 2007, nummer 1
Leven vanuit het hart

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ Het hart kent geen vijanden.
De gebeurtenissen in de wereld vanuit het denken benaderen, levert een andere ervaring dan diezelfde gebeurtenissen met het hart tegemoet treden. Els Thissen schrijft over het antwoord van het hart, op dat wat zich aan ons voordoet.

+ Werken vanuit het hart
Wiljo Oosterom is een vrouw die in Afrika werkt vanuit haar hart. Annemarie van Unnik interviewde Wiljo, voor onze nieuwe rubriek, over haar werk en leven in De vergeten kinderen van Afrika.

+ Ho’oponopono.
Als je bent gegrepen door het gedachtegoed van de Cursus dan is dit artikel van Joe Vitale een ‘must’ om te lezen. De hele wereld is jouw creatie!

+ Als ik in jouw ogen kijk zie ik Jezus.
May Parijs laat ons meekijken met een enorme ommekeer in haar wijze van zien.

+ De principes oefenen.
Principe 6 van Attitudinal Healing staat centraal in ‘Vergeven in een zelfzuchtige daad’ door Els Thissen.

+ En verder
‘Een droom’ door Myra Nieuwenhuis, ‘Een wonder’ voor David van Lorraine en George Cook, een ‘Meditatie’, ‘De Functie van het onvolmaakte’, ‘Alleen maar liefde’ van Anita Koster, de Column ‘Grrrrr?(ieven)’ door Annemarie van Unnik, en ‘Als je erin gelooft is het geen illusie’ door Ian Patrick.

+ Boekbesprekingen
‘In the Light’ van Marja Huibers, ‘Bezielde Kosmos’ van Ervin Laszlo, ‘Meer leven met minder’ van Pierre Pradervand, ‘De wetten van Liefde’ van Paul Ferrini, ‘De tweede Messias’ van Christopher Knight en Robert Lomas en als laatste ‘De jongen, de wolf, het schaap en de sla’ van Allan Ahlberg

Share