archief – jaargang 2007 – nummer 2

Jaargang 2007, nummer 2
Leef gevaarlijk

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ Spelen gaat in essentie over vrede
Fred Donaldson speelt al jaren met kinderen, bendeleden, andere mensen en wilde dieren. Daarin vind hij liefde, vrede en vrijheid die het normale begrippenkader verre overstijgt. Els Thissen sprak hem over de essentie van zijn werk en de inzichten die hem ten deel vielen.

+ Uw wil geschiede, Uw stem in mij
Het vervolg op een eerder stuk van Erica Nap waarin zij zich overgaf aan Vader, mijn wil is de Uwe. In dit stuk beschrijft ze wat er gebeurt als ze zich daaraan overgeeft.

+ Een heilig pad bewandelen
Terry de Vries Nel is een labyrintmaker. Ze geeft ons inzicht in wat het lopen van een labyrint voor ons kan betekenen en doet dat mede aan de hand van teksten uit de cursus.

+ De principes oefenen
Principe 9 van Attitudinal Healing staat centraal in een bijdrage van Els Thissen in de rubriek ‘De principes (van Attitudinal Healing) oefenen’.

+ Genees je denken, genees zo ook de wereld
‘Genees je denken, genees zo ook de wereld’ door Jerry Jampolsky waarin hij laat zien dat de lessen die hij geeft ook voor hemzelf bestemd zijn.

+ En verder
‘Een roos is een roos is een roos’ door Emma Veenstra, de Column ‘Omslag in waarneming’ door Annemarie van Unnik, een Meditatie, ‘Verstoppertje met God’ door Baukje van Kesteren, ‘Free Hugs’ door Els Thissen, en ‘Het verhaal van een vader’.

+ Boekbesprekingen
‘De helende kracht van vergeving’ van Hans Stolp, ‘De schoonheid van wonderen’ van Albert Clayton Gaulden, ‘Legenden over Atlantis en Lemurië’ van W.Scott-Elliott, ‘Broeder Frans’ van Hein Stufkens, en andere titels.

Share