archief – jaargang 2008 – nummer 2

Jaargang 2008, nummer 2
Wat er is, is en is volmaakt

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ De verleiding van de vorm
Els Thissen spreekt over de angst die gepaard gaat met het beoordelen van de vorm en de vrijheid die de toepassing van les 29 uit ECIW geeft: God is in alles wat ik zie.

+ Wat er is, is en is volmaakt
Een interview met Jenny Dent, de moeder van de wereldwijde White Eagle Lodge, waarvan het moederhuis gevestigd is in Engeland. Wij waarderen de stille en ingetogen wijze waarop de Lodge al jarenlang met haar genezingswerk dienstbaar is aan de wereld.

+ Het Geheim
Byron Katie gaat in op het verschil tussen The Secret en The Work. Er is een geheim, is dat waar?

+ En verder
Anita Koster schrijft over haar temperamentvolle gedachten als zij bij de presentatie van een boek is.

In de column ‘Bewustwording’ geeft Annemarie van Unnik blijk van haar dierenliefde, als ze van een mug een olifant weet te maken.

In de rubriek ‘Werken vanuit het hart’ wordt Lorna Staats geïnterviewd. Dit hoofd van een school voor speciaal onderwijs brengt in de praktijk waar Jerry Jampolsky jaren geleden mee begonnen is: kinderen vragen wat ze van dingen vinden.

Voor ons aanleiding om ‘Luisteren is liefde’ en ‘Faciliteren zonder oordelen’ over de manieren waarop je kunt luisteren op te nemen in dit nummer.

En verder een Meditatie, een Lezersinterview, ‘Geluksenzymen’ en natuurlijk boekbesprekingen.

Share