archief – jaargang 2008 – nummer 3

Jaargang 2008, nummer 3
Op weg naar Goddelijke vrijheid

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ Op weg naar de Goddelijke vrijheid
Ientje Dooyes heeft haar leven lang gewerkt voor het welzijn van mensen. Zo was ze behulpzaam bij leven en sterven, ging naar ze naar mensen toe of ontving ze thuis. Nu, in de laatste fase van haar leven, blikt ze terug en deelt ze met ons haar inzichten en wijsheden over de opdracht die iedereen heeft en de weg die we allemaal gaan. Els Thissen sprak met haar.

+ Liefde is de allergrootste kracht
Wat een bijna-dood ervaring betekent in en voor het leven van iemand die die ervaring krijgt deelt Fanny Schreuder-Essink met ons.

+ Contact met overleden zielen
Peter Oud vraagt zich af wat hij kan doen voor overleden zielen en hoe hij contact kan maken om behulpzaam te zijn in het verder gaan van hun weg.

+ En verder
In de column ‘Niet van dit leven’ geeft Annemarie van Unnik een inkijkje in een niet alledaags bewust gebeuren, namelijk reïncarnatie.

In de rubriek ‘Spirituele Leraren’ wordt Henny van der Feer geïnterviewd door Annemarie van Unnik. Hij spreekt over de wereld als leermiddel en de lessen die daaruit voortkomen.

En verder een Meditatie, een Lezersinterview, een gedicht met tekening en natuurlijk boekbesprekingen.

Share