archief – jaargang 2009 – nummer 2

Jaargang 2009, nummer 2
Focus op liefde

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ ‘Liefde zal gevoeld worden’ is de titel van het interview dat Annemarie had met Niek Zervaas, een ernstig gehandicapte jongen die via een letterbord spreekt vanuit de bron. In zijn Column geeft Niek uitleg over liefde en de focus daarop.

+ Marc van Maastrigt is de 1000e abonnee van het blad. In ‘Uit de hemel gevallen’ geeft hij een inkijkje in zijn leven met Een Cursus in Wonderen.

+ Jill Bolte Taylor schreef een boek over haar hersenbloeding en de gevolgen daarvan. Els Thissen interviewde haar via e-mail en las haar boek. Bolte Taylor ontdekte onder andere ‘Vreugde ligt in het huidige moment’.

+ Louise Frechette beantwoordt vragen van ouders over het opvoeden van kinderen met ECIW als basis in ‘Kinderen opvoeden, de belangrijkste taak in de wereld’.

+ De vriendinnen Rena en Andrea spreken in ‘Jaloezie accepteren — en laten gaan’ over de manier waarop en de vorm die ze hebben weten te vinden om met elkaar om te gaan. De ex-man van Rena is namelijk de huidige man van Andrea.

+ In de rubriek ‘De principes oefenen’ komt principe 10 van Attitudinal Healing aan de orde dat zegt: we kunnen ons concentreren op het leven als geheel in plaats van op fragmenten.

+ ‘Ik hoef niets te doen’ is de titel van het lezersinterview met Gera Wolswijk.

+ En verder nog de Column Zeven dagen zuigen, een korte ervaring ‘Absoluut waar’, een Gedicht, een Meditatie, en natuurlijk boekbesprekingen.

Share