archief – jaargang 2009 – nummer 4

Jaargang 2009, nummer 4
Het licht van de wereld

Klik op het onderstaande logo om deze editie van ‘Van hart tot hart’ te downloaden in PDF-formaat. Hiervoor heb je de Adobe Reader nodig en die kun je hier gratis downloaden.

 

 

 

Inhoudsopgave
+ Dit nummer van …van hart tot hart… herbergt interviews met twee vrouwen die uit ervaring kunnen spreken over het thema. Gangaji bijvoorbeeld. Haar verlangen naar volmaakte vervulling bracht een Indiase goeroe in beeld, die haar hielp de sluizen naar Zelf-herkenning te openen. Nu is zij zelf een leraar voor mensen die het zoeken beu zijn en willen vinden.

+ De helderziende Patti Conklin kreeg op jonge leeftijd te horen dat haar levensdoel zou worden: onderwijzen dat het mogelijk is de materie te overstijgen zonder daarvoor eerst te hoeven sterven. Zij helpt mensen inzicht te krijgen in de oorzaak van ziekte en die te genezen. Tenminste, als dat past bij het pad van hun ziel.

+ Hans de Rijke kreeg daarover een inkijkje. Hij zag zichzelf een voorgeboortelijke keuze maken, die moedig te noemen is. Lees daarover in ‘De Levensdraden’.

+ Abdou Tasha uit Kameroen kreeg een Les in liefde en vergeving. Lees in zijn ervaringsverhaal over hoe je anders kunt kijken naar je overvallers.

+ Oude bekende Pieter Smit leverde ook weer een bijdrage: ‘Attitudinal Healing in Algoabaai’.

+ Verder een Lezersinterview met Marion Welch, Columns van Annemarie van Unnik en Niek Zervaas, een Meditatie, Vraag & Antwoord en De Principes oefenen door Els Thissen en Boekbesprekingen.

Share