Facilitatortraining – Verdieping

We bieden twee verdiepingstrainingen voor facilitators aan, te weten:

  • ‘Werkelijk behulpzaam zijn’ en
  • ‘De Kracht van het Kiezen’

Training ‘Werkelijk behulpzaam zijn’- 4 dagen

Hoe kun je als facilitator werkelijk behulpzaam zijn? Lukt het je om vanuit een open houding te faciliteren, zonder je mening op te dringen? Kun je mensen vrij laten? Heb je respect voor ieders eigenheid? Zo ja, dan kan het zijn dat het faciliteren als werkelijk behulpzaam wordt ervaren.
Tijdens deze training onderzoek je het thema en oefen je (als je wilt) in faciliteren.

Voor data klik hier


Training ‘De Kracht van het Kiezen’- 4 dagen

Het programma ‘De kracht van het kiezen’ is de vertaling van het Attitudinal Healing programma ‘The Power to Choose’. Het is gebaseerd op de principes en richtlijnen van AH en wordt aangeboden in 12 thema’s, gekoppeld aan specifieke thema’s. De bijeenkomsten van het programma hebben een vaste structuur en werkmateriaal per thema. De werkzaamheid van het programma wordt gemeten met behulp van start- en eindvragen en evaluaties per bijeenkomst.

Het Centrum voor Attitudinal Healing Nederland heeft deze vertaling tot stand gebracht en biedt Attitudinal Healing trainingen aan, waaronder deze, in samenwerking met Centrum voor Miracles-Studies.

De training beslaat 2 maal 2 dagen, waarin je kennismaakt met de werking van het programma aan de hand van de thema’s.

De training is bedoeld voor mensen die dit specifieke AH-Programma in een groep willen faciliteren.

AH-facilitators die de ‘Facilitatortraining AH (& ECIW)-groepen faciliteren’ hebben gevolgd kunnen deelnemen aan deze training. Nadat je de training hebt afgerond kun je het programma gebruiken in je eigen groep.

Voor data klik hier


Share